Ett lag byggt på
Lindås-andan

Hos oss arbetar engagerade och drivna medarbetare som vill företagets och våra kunders bästa. Vi känner en stolthet i att utföra arbete av högsta kvalitet och arbetar målmedvetet framåt som ett lag.

Hos oss finns en Lindås-anda som är unik; vi värnar om varandra och om våra projekt med stort engagemang och ställer upp för att hitta lösningar och vägar framåt. Vi tar tillvara respektive medarbetares kompetens och vill ständigt finslipa vårt kunnande tillsammans. Lindås Gräv är en modern arbetsplats och ett företag som alltid strävar mot framtiden. Vi gör det med en skön åldersmix bland medarbetarna, där vi trivs tillsammans, lär av varandra och är vänner även utanför jobbet.

Ett digitalt fokus
som säkrar kvaliteten

Kvalitet, precision och effektivitet är våra ledord. För att kunna leverera detta till våra kunder har Lindås Gräv ett stort digitalt fokus, där vi använder den senaste tekniken för att säkerställa ett slutresultat i toppklass.

Vi arbetar till exempel med SkyMaps verktyg, där 3D-modeller byggs upp med hjälp av drönare. Vi projekterar alltså efter verkliga förhållanden i kombination med aktuella ritningar, vilket innebär att vi tidigt kan se och förebygga eventuella problem. Det ger i sin tur rationella processer där tidsplaner hålls. SkyMap underlättar arbetet för samtliga leverantörer i ett projekt.

På Lindås Gräv arbetar vi dessutom med maskinstyrningssystem och vår personal är utrustade med totalstationer – ett mätverktyg med millimeterprecision, som också ger smidiga och effektiva byggprocesser för alla parter.

Vår historia

Lindås Gräv AB är ett företag med en lång historia och en gedigen erfarenhet. Verksamheten grundades 1978 av Jan-Olof Bengtsson; idag drivs och ägs företaget av Jakob Bengtsson.

På Lindås Gräv har vi en både bred och hög kompetens, vilket innebär att vi kan leverera helhetslösningar åt våra kunder. Hög kvalitet och ambitionen att alltid hålla vad vi lovar löper som en röd tråd genom allt vi gör. Något som också utmärker oss är att vi är i ständig rörelse och att vi utvecklas med vår samtid. Till exempel finslipar och förädlar vi alltid våra arbetsmetoder. Den senaste digitala tekniken är en naturlig del i samtliga medarbetares vardag, vilket ger ett effektivt arbetsflöde som i slutänden gynnar våra kunder. Vi ser helt enkelt till att våra kunder får ut maximalt av det projekt de beställer av oss. Samtidigt öppnar vårt framåtblickande arbetssätt upp stora möjligheter till skräddarsydda lösningar.